Van den Oever Lekker Wonen is de Luxaflex® Duette® Shades specialist in de regio Gameren, Zaltbommel en Wijk en Aalburg

Luxaflex® Duette® Shades bij Van den Oever Lekker Wonen

Van den Oever Lekker Wonen is de erkende interieurspecialist voor Luxaflex® Duette® Shades. Deze zonwering zorgt in ieder huis voor de perfecte sfeer én isolatie. Dankzij de honingraatstructuur zorgen Duettes® in de winter voor extra warmte en in de zomer voor verk...
Lees meer

De perfecte regeling van warmte en licht.

Trendkleuren
Trendkleuren

Een echte interieurtrend!

De Duette® Shades collectie wordt continu vernieuwd. Ga voor de mooiste trendkleuren in bijvoorbeeld warme aardetinten, terracotta, diep bosgroen, warm oker en verfrissende natuurtinten. Steengrijs en zachte zandtinten maken dit nieuwe kleurenpalet compleet. Ook zijn er nieuwe texturen toegevoegd aan de collectie: zo combineren de op steen geïnspireerde structuren diepe, elegante kleuren met aardetinten.

Maak een afspraak en wij adviseren je graag over de juiste kleur voor jouw interieur!

Duurzaam en energiebesparend

Duurzaam en energiebesparend

Duurzaam en energiebesparend

Luxaflex Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. Verduisterende Duette® Shades hebben geen koordgaatjes waar licht door heen kan komen.

De verantwoorde stoffen die Luxaflex in Duette® Shades verwerkt, zijn Cradle to Cradle Certified™. Hiermee maak je voor jouw gezin en het milieu een verantwoorde keuze, omdat deze producten worden gemaakt zonder de natuur uit te buiten. Voor de stoffen die volgens de OEKO-TEX® 100-standaard zijn gecertificeerd, zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt in het productieproces. Deze stoffen zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid.

Meer weten de duurzaamheid van Duette® Shades? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Schuifdeuren en speciale raamvormen

Schuifdeuren en speciale raamvormen

Perfecte oplossing voor schuifdeuren en speciale raamvormen

Luxaflex® Duette® Shades bieden de perfecte oplossing voor schuifdeuren. De ingespannen geleiding houdt de shades op hun plek. Met de compacte handgreep zet je de shades in elke gewenste positie. 

Luxaflex® Duette® Shades zijn ook uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen, serres en andere bijzondere raamvormen. Kies voor automatisch bediening met PowerView®. Hiermee bedien je het product met één druk op een knop. Ideaal voor bijvoorbeeld een hoog dakraam.

Maak een afspraak en we inspireren en adviseren je graag over de perfecte oplossing voor jouw ramen!

Verduisterend - LightLock™
Verduisterend - LightLock™

Bijzonder verduisterend met LightLock™

Zoals de juiste lichtinval essentieel is voor wooncomfort, is verduistering dat ook. Daarom heeft Luxaflex® Duette® Shades met LightLock™ ontwikkeld, de ultieme verduisteringsoplossing. LightLock™ zorgt ervoor dat de Duette® Shades nauw aansluiten en lichtdoorlating aan de zijkanten voorkomt. Dit speciale ontwerp, gecombineerd met verduisterende stoffen, absorbeert of weerkaatst bijna al het binnenkomende licht. Pefect voor een goede nachtrust of een dutje in de speelkamer. Duette® Shades met LightLock™ zijn het enige product in hun soort dat deze mate van verduistering biedt.

We vertellen je graag alles over Duette® Shades met LightLock™! Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

Kindveilig

Kindveilig

Kindveilige bedieningsopties

Luxaflex® Duette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord®, LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem. Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met de hand de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag via de onderlat. LiteRise® is een kindveilige oplossing en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving. Ook voor een koord- of kettingbediening zijn er extra veiligheidsvoorzieningen voor kinderen. Alle Luxaflex® raambekleding worden geleverd met een koord- of kettingbeveiliging.

Maak een afspraak voor advies over de verschillende bedieningsopties voor Duette® Shades!

Top-Down/Bottom-Up

Top-Down/Bottom-Up

Top-Down/Bottom-Up optie

Met de veelzijdige Top-Down/Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® kun je het product overal positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of ergens tussenin. Zo bepaal je zelf de lichtinval én privacy.

Laat je inspireren en adviseren over de mogelijkheden van Luxaflex® Duette® Shades! Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

Meest gestelde vragen over Duette® Shades

 • Wat is het verschil tussen Duette® Shades en Plissé Shades?

  Wil je het verschil weten tussen Duette® Shades en Plissé Shades? Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden in het vergelijken van deze producten en het maken van een uit...
  Lees verder...
 • Wat is het verschil tussen Duette® Shades en Silhouette® Shades?

  Wil je het verschil weten tussen Duette® Shades en Silhouette® Shades? Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden in het vergelijken van deze producten en het maken van ee...
  Lees verder...
 • Wat is het verschil tussen Duette® Shades en Roman Shades?

  Wil je het verschil weten tussen Duette® Shades en Roman Shades? Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden in het vergelijken van deze producten en het maken van een uitei...
  Lees verder...
 • Wat is het verschil tussen Silhouette® Shades en Plissé Shades?

  Wil je het verschil weten tussen Silhouette® Shades en Plissé Shades? Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden in het vergelijken van deze producten en het maken van een...
  Lees verder...
 • Wat is het verschil tussen Silhouette® Shades en Roman Shades?

  Wil je het verschil weten tussen Silhouette® Shades en Roman Shades? Er zijn verschillende onderdelen waar je rekening mee dient te houden in het vergelijken van deze producten en het maken van een u...
  Lees verder...
We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik zoek Duette® Shades van Luxaflex® voor de
Vereist
woonkamer
 • woonkamer
 • slaapkamer
 • badkamer
 • keuken
 • hal
 • werkkamer
 • zolder
 • serre
 • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie zonwering van Luxaflex® Duette® Shades in de regio Gameren, Zaltbommel en Wijk en Aalburg vind je bij Van den Oever Lekker Wonen, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Van den Oever Lekker Wonen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.