blogs
28 januari, 2021

Horizontale Jaloezieën: de klassieker van nu

Horizontale Jaloezieën: de klassieker van nu


We kennen de Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® al sinds de jaren 50. Dat neemt niet weg dat de designklassieker nog steeds één van de populairste raamdecoratie is. Luxaflex® breidt de collectie continu uit en introduceert nieuwe kleuren, materialen en bedieningsmogelijkheden. Lees meer over de voordelen van deze prachtige designklassieker voor je raam!

Een design wordt een klassieker omdat het nooit zijn aantrekkingskracht verliest. Daarom zijn de Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®, al sinds ze eind jaren 50 op de markt kwamen, een waar stijlstatement. Ze zijn gemaakt van gerecycled aluminium en geven elke woning een verfijnde uitstraling. Met horizontale jaloezieën zit je altijd goed!

 

Nieuwe kleuren en materialen

Innovatie staat bij Luxaflex® hoog in het vaandel en daarom zijn de jaloezieën nu verkrijgbaar met nieuwe materialen en afwerkingen plús geavanceerde bedieningsmogelijkheden. Geef je huis bijvoorbeeld extra warmte en sfeer met een houten afwerking die helemaal past in de natuurlijke woontrends van dit jaar. Bij Luxaflex® kun je kiezen voor jaloezieën met een prachtige houten koof in tien fraaie kleuren. Met de bijpassende houten onderlat maak je het geheel helemaal af. Een extra stijlstatement geef je met een mooie ladderband. Kies voor een mooi bijpassend, sterk contrasterend of een subtiel patroon. De nieuwe slanke ladderband van 10 mm voor lamellen van 25 en 50 mm biedt je een leuke nieuwe manier om je jaloezieën een persoonlijke twist te geven.

Antistatische Pure Sense jaloezieën

Met de ‘Pure Sense’ collectie kun je in elke ruimte een compleet andere sfeer creëren. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in 33 kleuren, van klassiek tot trendy, en dankzij de speciale antistatische afwerking is schoonmaken eenvoudig. Vraag in de winkel naar de tweekleurige lamellen. De ene kant zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van het beschikbare daglicht, de andere kant heeft een warmere kleur voor gezellige, knusse avonden.

 

Jaloezieën, een duurzame keuze

Horizontale jaloezieën zijn een milieubewuste keuze. Waarom? Al sinds de jaren 70 produceert Luxaflex® Horizontale Jaloezieën met gerecycled aluminium en inmiddels bestaat tot wel 98% van het materiaal uit hergebruikte grondstoffen. De designklassieker heeft bovendien de Bronze-certificering van Cradle to Cradle Certified™. Dit betekent dat geen van de onderdelen en coatings stoffen bevatten die schadelijk zijn voor mens of milieu. Ook betekent het dat de producent verantwoord met water en energie omgaat en werkt met respect voor mensen en de planeet.

Luxaflex® Adviesweken

Kom je in de maand oktober 2020 nog naar Van den Oever Lekker Wonen dan ontvang je bovendien de 4e jaloezie van ons kado! Lees meer over deze en andere acties tijdens de Luxaflex Adviesweken of bekijk het Luxaflex inspiratiemagazine!

Wil je meer weten over onze collectie binnenzonwering en welke geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Naast Luxaflex vind je in de winkel ook raamdecoratie van ons huismerk NL Label. We adviseren je er graag over. Kom langs in de winkel of maak alvast een afspraak.